BEWAKINGSCAMERA LIVE VIEW: DETEC Zeeland maakt veilig

Politie kijkt live mee

Bij DETEC Zeeland kunt u uw alarmsysteem aansluiten op Live View. Hiermee kijkt de politie live mee op de camerabeelden. Daardoor kunnen zij situaties sneller doorgronden en vervolgens effectiever bepalen welke hulpdiensten nodig zijn.

Hoe werkt Live view?

Als uw inbraaksignalering- en camerasysteem aangesloten zijn op Live View, dan worden bij een inbraak- of overvalalarm, de melding en de live beelden verzonden naar de DETEC alarmcentrale. Wij beoordelen of er daadwerkelijk iets aan de hand is en in dit geval schakelen we de live beelden direct door naar de politiemeldkamer. Politiemedewerkers bepalen de ernst van de situatie en welke hulpdiensten nodig zijn. Bovendien worden alle camerabeelden automatisch opgenomen voor bewijsvoering of latere opsporing.

Wij plaatsen regelmatig webcamera’s die livebeelden op uw website kunnen laten zien, zoals in dit voorbeeld van Badhotel Domburg.

Camera’s uit de buurt

Het eigen camerasysteem, maar ook de camera’s in de openbare ruimten zoals winkelgebieden, uitgaanscentra, snelwegen kunnen worden gekoppeld aan de gedane melding. Zo kunnen we de vluchtweg van de ongenode gast volgen en is de kans van inrekening vele malen groter.