DETEC Zeeland maakt veilig wonen,
werken en leven voor iedereen bereikbaar.

Of het nou gaat om mensen of zaken, thuis of op kantoor. We bieden optimale bescherming, zodat u zich overal prettig voelt, dag en nacht. DETEC Zeeland waarborgt uw veiligheid door het bieden van innovatieve oplossingen en geavanceerde apparatuur, maar vooral door onze professionals.

DETEC betekent betrouwbaar

Voor onze klanten is betrouwbaarheid het allerbelangrijkst. Betrouwbaarheid van onze systemen, van de meldkamer en van ons bedrijf. Dat beseffen we maar al te goed. Vanaf oprichting tot heden is dit een van de pijlers die nog altijd overeind staat. Onze professionals weten uw behoefte om te zetten naar veiligheid met een systeem dat werkt voor u. U kunt op ons rekenen.

Kwaliteit waarborgen

DETEC Zeeland ziet erop toe dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarvoor hebben we meerdere graadmeters: van het continue scholen van onze mensen, tot het onderhouden van nauw contact met onze leveranciers.

Meer weten?

Innovatief blijven

Omdat wij ons alleen bezighouden met elektronische beveiliging, hebben we een grote intellectuele voorsprong bij het verwerken van nieuwe technieken in onze totaaloplossingen. We  passen deze graag toe in onze systemen, mits zij voor vooruitgang zorgen. Voor DETEC is innovatie een constant en oneindig proces om de dienstverlening te verbeteren.

Detec Zeeland certificering

Al onze vestigingen zijn BORG gecertificeerde installatiebedrijven op het gebied van inbraak- en brandmeldsystemen. Ook zijn een aantal vestigingen gecertificeerd om projectie te mogen maken voor openbare camerasystemen, noodverlichtingsplannen en brandmeldsystemen compleet op te leveren.

Wat onze klanten zeggen

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de vakkundige aanleg van de WiFi in “ Anno Nu “. De klachten die ik kreeg over ons vorige netwerk was ik zo zat, zodat jullie aanleg een geschenk uit de hemel was. Vooraf was alles goed uitgelegd en ook de installatie was perfect. Vanaf nu alleen maar positieve gasten in mijn hotel! Nogmaals bedankt voor jullie aanpak en ik zal jullie zeker aanbevelen bij collega’s. Omdat ik begreep dat jullie ook telefonie doen ben ik zeer benieuwd hoe dit zal werken.- Met vriendelijke groet, Arjan Maljaars, Hotel Restaurant Anno Nu -
Wij zijn zeer tevreden over de de professionele aanpak en uitvoering van Detec. Er was een duidelijke offerte en uitleg, de installatie uitstekend en voor de uitleg van de werking van het systeem werd alle tijd genomen. Een hele plezierige samenwerking met alle medewerkers van Detec.- Aimee van Helbergen Domburg -
Wij zijn erg tevreden over het advies de bestaande installatie aan te passen en zeker zo tevreden over de uitvoering hiervan.- F. van Campen -
Met de opening van ons Paviljoen Strand90 in Domburg (2013) rees de noodzaak voor camerabewaking. Via de aannemer kwam ik in contact met Wim Huibregtse van Detec Zeeland. Wim reageerde snel en tot he point. De installatie kwam er en zowel de montage, de oplevering en de begeleiding nadien heb ik als zeer god ervaren. Zo goed zelfs dat toen de camera-installatie van Badhotel Domburg (2015) aan vernieuwing toe was ik bij voorbaat al wist waar ik die vandaan moest halen. Ook de medewerkers van Detec ervaar ik als kundig, meedenkend en prettig in de omgang. Op mijn wensen wordt altijd snel gereageerd en er wordt erg goed meegedacht. Ik kan Detec dan ook van harte aanbevelen. www.badhotel.com- Govert Janzen, directeur -

Onder de indruk? We willen ook graag met u samenwerken

DETEC kan bogen op meer dan 30.000 tevreden klanten en ruim 26 jaar ervaring. Met meer dan 250 medewerkers in het hele land en een netwerk van vestigingen door heel Nederland staan wij dagelijks klaar om onze klanten hun beveiligingszorg uit handen te nemen.