VoIP: DETEC Zeeland maakt verbinding

VoIP: DETEC Zeeland maakt verbinding

Is uw huidige telefonie omgeving aan vervanging toe, of wilt u graag gebruik gaan maken van de voordelen van VoIP? Dan denken wij graag met u mee voor een passende oplossing, waarbij zoveel mogelijk voordelen worden benut. Ons doel is, om voor u als klant, telefonie eenvoudig en inzichtelijk te maken.

VoIP-Q

DETEC Zeeland maakt gebruik van VoipQ. De telecom-operator voor de zakelijke markt. Wij leveren onze diensten op basis van Voice over IP (VoIP) en beschikken over een eigen netwerk en apparatuur.

Door gebruik te maken van onze Hosted-PBX krijgt u de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteit van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Het beheer van de instellingen van de telefooncentrale gebeurt online en is gemakkelijk door u zelf aan te passen en zeer eenvoudig uit te breiden.

VoIP Koppelingen

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Met die reden hebben wij een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunt u uw telefoonnummer koppelen aan ons Hosted-platform om gebruik te maken van onze cloud-dienst of kunt u kiezen voor een eigen telefooncentrale gekoppeld aan een trunk (Trunk is een koppeling tussen uw telefooncentrale en ons netwerk op basis van Voice over IP)

Yeastar hardware biedt garantie

De MyPBX serie telefooncentrales van Yeastar, welke Detec levert bieden uitgebreide functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
De producten zijn modulair opgebouwd en daarom inzetbaar in zowel kleine bedrijven als grote organisaties. Door de hybride constructie kan de telefooncentrale worden gekoppeld met analoge, ISDN, GSM/UMTS of VoIP verbindingen.

0118- 651750

Werken op verschillende locaties

De Hosted-PBX biedt een aantal voordelen ten opzichte van een telefooncentrale binnen het bedrijf. De eenmalige investering is lager, de inzet is flexibeler, de bereikbaarheid wordt vergroot en het onderhoud is minimaal.
De telefoons zijn niet aan een fysieke centrale verbonden en daardoor niet werkplek afhankelijk. Werken op verschillende locaties (thuis, in een hotel, in het buitenland of op een andere vestiging) is één van de vele mogelijkheden.