INBRAAKBEVEILIGING: DETEC Zeeland maakt veilig

Inbraakbeveiliging

Met de alarminstallaties van DETEC Zeeland bent u gegarandeerd van de beste inbraakbeveiliging, met bovendien een belangrijke preventieve functie. De detectoren, sensoren, contacten en camera’s houdt u uw woon- en werkomgeving veilig. Mocht er toch een ongenode gast zijn, dan komt het signaal binnen bij onze alarmcentrale 24/7. In een mum van tijd waarschuwen we de juiste contactpersonen en / of de politie.

Inbraakbeveiliging

Sommige plekken of panden brengen extra risico’s met zich mee. Denk aan een juwelierszaak of een pakstation met waardevolle spullen. Wij brengen uw risico’s overzichtelijk in kaart en bieden oplossingen op maat, waarbij uw alarminstallatie kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een mistgenerator, rookdetectiesysteem of toegangscontrolesysteem. Bij dit laatste hebt u altijd controle over de toegang tot bepaalde ruimten.

Certificatie

DETEC is gecertificeerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en is een BORG-beveiligingsbedrijf. Onze producten en diensten voldoen aan alle wettelijke regels en hedendaagse eisen ten aanzien van beveiliging. Afhankelijk van uw verzekeraar kunt u met dit BORG-bewijs korting ontvangen op uw premie.

Risico’s minimaliseren

Wilt u weten hoe u uw risico’s kunt minimaliseren of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons gerust, wij komen vrijblijvend langs om uw situatie te doorgronden.

0118- 651750

Detec certificering

Al onze vestigingen zijn BORG gecertificeerde installatiebedrijven op het gebied van inbraak- en brandmeldsystemen. Ook zijn een aantal vestigingen gecertificeerd om projectie te mogen maken voor openbare camerasystemen, noodverlichtingsplannen en brandmeldsystemen compleet op te leveren.