CAMERABEVEILIGING: DETEC Zeeland maakt veilig

Camerabeveiliging

Met onze moderne video-managementcomputer, worden meldingen vanuit het camerasysteem direct naar de meldkamer verstuurd.

Camerabeveiliging

Voor de camerabeveiliging maken we eerst een implementatieplan, want iedere situatie is anders. We verplaatsen ons in de looproutes en keuzes van ongenode gasten, waarna we een camerasysteem op maat aanleggen. DETEC installeert het verfijnde camerasysteem met hoge beeldkwaliteit. Aangesloten op onze alarmcentrale, bekijken onze medewerkers direct de beelden bij elke alarmmelding, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een snelle reactie, waarmee erger voorkomen wordt, blijft niet uit.

Camerasysteem / meldkamer

Doordat meldingen vanuit het camerasysteem direct naar de meldkamer worden verstuurd, kunnen we de alarmmeldingen nauwkeurig beoordelen, en de vervolgacties gericht inzetten. Het filteren van de alarmsituatie levert een aanzienlijke besparing van de opvolgingskosten op. Alle soorten camera’s zijn hiervoor geschikt. Zowel analoog als IP-camera’s

0118- 651750

Detec certificering

DETEC Zeeland is een BORG gecertificeerd installatiebedrijf op het gebied van inbraak- en brandmeldsystemen. Ook zijn we gecertificeerd om projectie te mogen maken voor openbare camerasystemen, noodverlichtingsplannen en brandmeldsystemen compleet op te leveren.