BRANDBEVEILIGING: DETEC Zeeland maakt veilig

Brandbeveiliging

Brand komt niet vaak voor, maar de risico’s zijn wel al snel groot. Aandacht voor brandbeveiliging is daarom dan ook onmisbaar, zowel voor uw woonhuis of werklocatie. DETEC Zeeland is een erkend branddetectiebedrijf, wat betekent dat we brandmeldsystemen en ontruimingsinstallaties aanleggen, in bedrijf stellen, onderhouden en daar waar van toepassing certificeren.

Brandbeveiliging

Wilt u uw terrein, kantoor of woning door onze professionals laten controleren op brandveiligheid? Neem dan contact met ons op. We komen bij u langs voor een analyse en bieden, als het nodig is en wanneer u dit wenst, een oplossing die aan alle eisen voldoet.

Brandmeldsystemen

Het doel van brandbeveiliging is het beheersbaar houden van brand en het voorkomen van slachtoffers als gevolg van brand. Onze brandmeldinstallatie is volledig ingericht op het tijdig detecteren van brand. Door een optimale risicobeheersing blijft de brand- en de gevolgschade beperkt, waardoor de bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Blusmiddelen

De DETEC brandveiligheidsmiddelen zijn altijd uitgerust met de meest geavanceerde materialen die voldoen aan de laatste eisen. De middelen hebben als doel om bij grotere calamiteiten praktisch te kunnen handelen. Wij zijn uw partner bij het voorkomen van brand en groei van een brand. Bijvoorbeeld voor de blusmiddelen waarmee je snel en accuraat handmatig een beginnende brand kan blussen of in ieder geval kan beperken.

0118- 651750

Detec voldoet altijd aan de laatste eisen

We zoeken continu naar goede, innovatieve methoden om veiligheid te garanderen. Zo beschikken onze pakketten over een relatief onbekende blusmethode: het aërosol blussysteem. Dit systeem blust zonder water of gas, maar met de vaste stof (aërosol), die de brand in haar ontstaan blokkeert en overgaat in een droge nevel, waardoor waterschade wordt voorkomen.
Dat maakt het uitermate geschikt voor serverruimten, schakelkasten, opslagruimten voor gevaarlijke stoffen en datacentra. Door de vaste stof zijn er geen leidingen, druksystemen of bouwkundige voorzieningen nodig. Het aërosol blussysteem vergt daarom weinig onderhoud. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te adviseren over alle facetten van brandveiligheid.

auto_detec

Personen-zoek-installatie (PZI) 

Met het PZI-systeem krijgen bepaalde personen bij calamiteiten direct een melding op hun ontvanger. In het display verschijnt het ruimtenummer waar de calamiteit plaatsvindt, waardoor gericht actie ondernomen kan worden. Een systeem dat veel wordt toegepast in de sectoren zorg en dienstverlening, omdat versterking (collega’s, bewaking) eenvoudig opgeroepen kan worden.