ALARM OVER IP ook wel DIGI_ALARM: DETEC Zeeland maakt veilig

Alarm over IP

De meeste alarmsystemen zijn via een analoge telefoonlijn aangesloten op een particuliere alarmcentrale. Deze zullen de komende jaren vervangen worden door IP-netwerken, waarbij uw alarmsysteem wordt gekoppeld aan het modem van uw internet(IP)verbinding. Dit noemen we alarm over IP.

Alarm over IP

Er zijn verschillende manieren om uw alarmsysteem verbinding te laten maken met onze meldkamer. De beste huidige oplossing is een IP-kiezer die de meldingen verstuurt via internet.

Maar een IP-kiezer met een GPRS back-up, die bij netwerkuitval de meldingen over het mobiele GPRS netwerk verstuurt, is ook een prima optie.

0118- 651750

Toekomstbestendige alarmcentrales

DETEC Zeeland adviseert om hoge risicolijnen die zijn aangesloten op DigiAccess , over te zetten naar IP, incl. GPRS back-up. DigiAccess kan prijzig zijn. Digialarm (over IP) is de oplossing van de toekomst. U hoeft u geen aparte telefoonlijn te behouden voor de doormelding naar de meldkamer en uw alarmsysteem kan gewoon aangesloten worden op uw alles-in-één-pakket (telefonie, tv, internet, alarm).

De optimale oplossing voor uw situatie?

Wilt u weten wat de optimale oplossing is voor uw situatie? DETEC levert voor elke situatie, gecertificeerde en door de verzekering goed gekeurde oplossingen. Bel onze vestiging in uw regio en laat u informeren.